MİCROSOFT EXCEL İ İNTERNETTE ÜCRETSİZ KULLANMA

Microsoft office uygulamalarının internetten ücretsiz sunulan sürümleri OneDrive başlığı altında birleşmiştir. OneDrive, Microsoft’un kullanıcılara sunduğu bir çevrimiçi dosya düzenleme, depolama ve paylaşma hizmetidir. Kullanıcılar kendi Microsoft hesapları ile bu uygulamalara bağlanabilmektedir.

Burada Microsoft uygulamalarından Calendar, Excel, Family Safety, Forms, Office, OneDrive, OneNote, Outlook, People, Power Automate, Power Point, Skype, Sway, Teams gibi uygulamalar kullanılmaktadır.

OneDrive daha önceden bilinen adları  SkyDriveWindows Live SkyDrive ve Windows Live Folders ile hizmet vermiştir. Bu bulut uygulamasına telefon, tablet, bilgisayar gibi ortamlardan; internet erişiminin olduğu her yerden bağlantı kurulabilmektedir.

OneDrive’a giriş için tıklayın. Buradaki linkten Microsoft hesabınızla giriş yaparak erişebilirsiniz.

OneDrive

Microsoft hesabı olan herkes ücretsiz bir şekilde bu platforma katılabiliyor. Ücretsiz versiyonunda depolama alanı 5 GB şeklinde belirlenmiştir. Depolama alanını arttırmak isterseniz satın alma işlemleri yapmanız gerekmektedir. Satın alma işleminde OneDrive kullanıcılarına 1 TB depolama alanı sunmaktadır.

OneDrive-Excel Sekmeleri

Giriş sekmesi

Ekle sekmesi

Çiz sekmesi

Sayfa Düzeni sekmesi

Formüller sekmesi

Veri sekmesi

Gözden Geçir sekmesi

Görünüm sekmesi

Yardım sekmesi

İlginize teşekkür ederiz, iyi günler dileriz🙂👋